Service | ||
ab S. 2 | Inhaltsverzeichnis | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 3 | Editorial(Prof. Dr. M. Hikmet Boyacioglu) | Artikel als PDF kaufen |
Peer Review | ||
ab S. 4 | Examination of Amino Acid and Mineral ProfilesTeff is the unexploited basic crop while it has an attractive nutritional composition and its grain is gluten free in nature.(Sendeku Takele Alemneh, Viktoria Zettel, Bernd Hitzmann) | Artikel als PDF kaufen |
Wissenschaftliche Publikationen | ||
ab S. 12 | Managing temperature and time in breadmakingThe control of the dough temperature as it passes through the breadmaking process is critical in delivering the desired bread quality consistently.(Stanley P. Cauvain) | Artikel als PDF kaufen |
Service | ||
ab S. 19 | FachbeiratEditorial Board | Artikel als PDF kaufen |
Wissenschaftliche Publikationen | ||
ab S. 20 | Advantages of faba beans for the baking industryIn recent times, there has been growing awareness of faba beans as an alternative raw material for baked products, as well as their functional benefits in numerous applications.(Rudy Wouters) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 26 | Developing markets and value-added uses for a new cereal cropKernza perennial grain is one of the first commercially available, perennial grains in the United States. Producers harvest Kernza from intermediate wheatgrass.(Alexandra Diemer, Riley Gordon, Matthew Leiphon, Michael W. Stutelberg) | Artikel als PDF kaufen |
Berichterstattung | ||
ab S. 36 | Backwarenversorgung in Krisenzeiten sichernAm 19. und 20. Januar 2023, den Vortagen der Grünen Woche, fand die 52. Wissenschaftliche Informationstagung der Berlin-Brandenburgischen Gesellschaft für Getreideforschung e. V. in Berlin statt.(Monika Springer) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 46 | Oklahoma State working to solve the wheat genetic puzzleWheat geneticists at Oklahoma State University are working to create a wheat production masterpiece one puzzle piece at a time.(Alisa Boswell-Gore) | Artikel als PDF kaufen |
Aktuelles | ||
ab S. 48 | The Impact of CIMMYT to global cereal productionThe history of the International Maize and Wheat Improvement Center (CIMMYT) dates back to 1943 when, thanks to the cooperative efforts of the Mexican government and the Rockefeller Foundation.(Maria Itria Ibba, Natalia Palacios) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 50 | Food Fortification Initiative tackles nutritional deficienciesSince its inception in 2002, the Food Fortification Initiative (FFI) has grown to be a major advocate for global cereal grain fortification, addressing the pressing burden of nutritional deficiencies.(Jessie Genoway) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 54 | AktuellesFriedrich-Meuser-Preis: Jetzt bewerben, Uni Hohenheim weiter Spitzenreiter im NTU-Ranking, Forschung zu Backeigenschaften von Urgetreide, Projektergebnisse liefern Tipps für Einkornverarbeitung | Artikel als PDF kaufen |
Tagung | ||
ab S. 58 | Cereal & Grain Sciences Congress, Conference, Symposium, Expo Calendar(Prof. Dr. M. Hikmet Boyacioglu) | Artikel als PDF kaufen |
Service | ||
ab S. 63 | Impressum | Artikel als PDF kaufen |