Service | ||
ab S. 2 | Inhaltsverzeichnis | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 3 | Editorial(Prof. Dr. M. Hikmet Boyacioglu) | Artikel als PDF kaufen |
Peer Review | ||
ab S. 4 | Enzyme-Modified Soy Protein Hydrolysates in MuffinsDemand is increasing for high-protein baked goods. Soy protein isolate (SPI) is a complete, plant-based protein that may be added to baked goods such as muffins to develop a high-protein snack.(Janae Brown, Ruijia Hu, Ruoshi Xiao, Rui Liu, Yonghui Li, Kelly Getty) | Artikel als PDF kaufen |
Wissenschaftliche Publikationen | ||
ab S. 20 | Gefrieren von Teig: Wissensstand, Innovationen, technologischer WandelDie Einführung von Kälteverfahren – das Tiefgefrieren – etablierte sich in der Backwarenbranche im Vergleich zu anderen verarbeitenden Branchen der Lebensmittelwirtschaft zeitlich versetzt.(Klaus Lösche) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 38 | A new sight on the Extensograph-E functionalityBy using of the Extensograph-E and the immanent characteristics resistance and extensibility, several types of baked snack products were compared in terms of their basic textural properties (hardness, flexibility).(Ivan Švec, Marcela Sluková, Pavel Skrivan, Blanka Klitschová) | Artikel als PDF kaufen |
Berichterstattung | ||
ab S. 50 | AGF-Tagung mit Fokus auf VielfaltPflanzenbau, Toxine und die neuesten Backtechnologien waren nur einige der Themen, die auf der 31. AGF Getreide-Tagung regen Anlass zur Diskussion boten.(Viktoria Zettel) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 56 | More than it meets the eye: IAOM's 127th Annual Conference & ExpoNearly 1,100 milling professionals from 21 countries attended the International Association of Operative Milles, IAOM’s 127th Annual Conference & Expo in Minneapolis, Minnesota, on April 17-21, 2023.(Prof. Dr. M. Hikmet Boyacioglu) | Artikel als PDF kaufen |
Aktuelles | ||
ab S. 60 | Bakery Showcase Vancouver: Connecting and learning from each otherThe Baking Association of Canada’s Bakery Showcase Vancouver Trade Show & Conference was held in Vancouver Convention Centre, Vancouver, BC, Canada from 14 May - 15 May 2023.(Prof. Dr. M. Hikmet Boyacioglu) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 62 | Opportunities for bakers from all over the worldThe Weinheim Academy is a very well-equipped and particularly innovative educational institution in Germany. It works with the highest scientific standards and is well networked internationally.(Bernd Kütscher) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 68 | Holistic understanding of whole grain sustainabilityAlready since the start of this century periodically Whole Grain Summits have been organised to discuss the translation of the health benefits of whole grains into practice with experts all over the world.(Jan de Vries) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 70 | EYCSTW: Back where it all startedThe 20th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop (EYCSTW) was organized by the Cereals & Grains Association European Section (Cereals & Europe).(Fatma Boukid) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 72 | AktuellesAGF-Tagung mit Ausstellung, iba with new themed area, For Farmers to sell Belgium feed unit, Crespel & Deiters Group opens US subsidiary, FEI-Tagung mit Fokus auf Lebensmittelproduktion | Artikel als PDF kaufen |
Tagung | ||
ab S. 74 | Cereal & Grain Sciences Congress, Conference, Symposium, Expo Calendar | Artikel als PDF kaufen |
Service | ||
ab S. 75 | Impressum | Artikel als PDF kaufen |