Technique | ||
ab S. 0 | Controlling and SortingTechnical College Westküste developed a + | Artikel als PDF kaufen |
Interview | ||
ab S. 8 | Process ControlWP-Manager Horstmann about machine development and learn to think process(Dirk Waclawek) | Artikel als PDF kaufen |
Trade Fair | ||
ab S. 10 | Not only for Handicraft BakeriesSüdback in Stuttgart shows also interesting innovations for big bakeries.(Backtechnik) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 14 | Strongly Developing SectorsModern Bakery in Moscow with focus on packaging and freezing.(Backtechnik) | Artikel als PDF kaufen |
Technique | ||
ab S. 18 | Controlling and SortingTechnical College Westküste developed an image processing system for sorting and quality controll. | Artikel als PDF kaufen |
Processing | ||
ab S. 22 | Bon appetitThe automation of productin of Flammkuchen(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Production Concept | ||
ab S. 28 | Cake at it`s BestAuto-Bake build an Cupcake Line with 50.000 products per hour(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Interview | ||
ab S. 30 | Research of energx backgroundsDr. Lösche about the European Freshbake Project and the hole formation of small wheat bakery products.(Trond Patzphal, Erich Meyer) | Artikel als PDF kaufen |
Production Concept | ||
ab S. 36 | Sweet or PressedThe lines of Walterwerk Kiel for full automatic production of wafer products.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Cold Technique | ||
ab S. 42 | The Plus of Cooling TechniquesThe changes and development of cooling technique in the last 30 years.(Trond Patzphal, Nicole Feußahrens, Sarah Köster) | Artikel als PDF kaufen |