Trade Fair | ||
ab S. 6 | Sweet TrendsPreview to the trade fair Pro Sweets in Cologne(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Technique | ||
ab S. 8 | A good tasteStarter dough and sour dough systems for bread and biscuit production at Schwarzwaldbrot(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Company profile | ||
ab S. 14 | Quantifiable qualitiesThe Brabender analytic and measuring devices provide information about the quality of the flour.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Kneading Technique | ||
ab S. 20 | Linear transport of vatsIndividual steps of dough preparation are coordinated in one controlled process flow | Artikel als PDF kaufen |
Trade Fair | ||
ab S. 24 | iba Award 2012; The prize winnersThe winners of the well-known innovation prize fo Backtechnik Europe have now been selected.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 24 | Increased global orientationInternational orientatin at iba had intensified.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 30 | Show AppetizerFor the first time the iba-summit set the tone for the attendees.(Juliane Schmalisch-Fischer) | Artikel als PDF kaufen |
oven technique | ||
ab S. 32 | Adapted oven conceptsThe Czech bakery Adelka produces in different types of oven by Kornfeil.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Cold Technique | ||
ab S. 36 | Permanent frostThe bakery Middelberg uses a spiral freezer by Alco-Food without sequential defrosting.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Technique | ||
ab S. 40 | Packed under inert gasThe new packing solution from Multivac extends the shelf-life of products by Güven Brot.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 46 | The soft touchSpraying Systems individual solutions in spraying technology | Artikel als PDF kaufen |