Trade Fair | ||
ab S. 8 | Vibes from MoscowGood organisation, interesting market, but the dat should be reconsidered(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Interview | ||
ab S. 12 | Positive result, promising futureInterview with OWP CEO Bernd Fichtner to the Modern Bakery.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
dough divider | ||
ab S. 14 | Precision-weight portioningSchwarzwaldbrot uses a Vemag dough divider with pneumatic cutter.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Technique | ||
ab S. 18 | Doughnuts from AustriaAutomatic processing of doughnuts with system equipmetn by WP Kemper.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Interview | ||
ab S. 22 | Industry PartnerInterview with Bernard Zorn, chairman of Mecatherm.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Robotik | ||
ab S. 26 | Robots in the food industryRobots can do more than just packaging and loading pallets.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 30 | New staff memberIndustrial robot stacking dough trays at Schäfers Brot(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Production Concept | ||
ab S. 34 | The carts rollDe Kroes produces with a continiues modular rack oven system by Dijko.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |