Trade Fair | ||
ab S. 8 | News from Las VegasThe IBIE in Las Vegas shows industrial baking technology.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
dough divider | ||
ab S. 12 | Strong DividersStröck from Vienna uses WP Haton V 700 for the soft dough.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Interview | ||
ab S. 16 | Industry representativeNew AIBI president George Mavromaras in an interview.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Company profile | ||
ab S. 20 | Innovating conveying solutions for 65 yearsAshworth the conveying belt specialist provides the baked goods industrie with solutions for transporting.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Technique | ||
ab S. 26 | The new improver timeInter Europol produces starter doughs and using equipment by Daxner.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Company profile | ||
ab S. 32 | Mill tradition for 130 yearsThe Kampffmeyer Milling Group in a profile.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Production Concept | ||
ab S. 36 | Flexible conveyor technologyKomatec installed a complete conveying system at Titan bakery.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |
Hygienic | ||
ab S. 40 | Better HygieneBrück develops suction and disposal equipment for baking industry.(Gregor Vogelpohl) | Artikel als PDF kaufen |