Service | ||
ab S. 2 | Inhalt | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 3 | Editorial(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
Peer Review | ||
ab S. 4 | Laboratory report: Modification of the Gluten Index testThe small-scale quick operational test of wheat and rye grain quality is a key at the beginning of the milling-baking vertical.(Ivan Švec, Petra Smr?ková) | Artikel als PDF kaufen |
Kommentar | ||
ab S. 14 | Backqualität von Weizen im Wandel der ZeitNicht nur für die Welternährung – auch aus genetischer Perspektive ist Weizen ein Koloss.(Klaus Lösche) | Artikel als PDF kaufen |
Berichterstattung | ||
ab S. 28 | Weizenanbau in der ZukunftAm 18. und 19. Januar 2024 hat die Berlin-Brandenburgische Gesellschaft für Getreideforschung e. V. zur 53. Wissenschaftlichen Informationstagung eingeladen.(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 30 | The Federal Office for Agriculture and FoodThe Federal Office for Agriculture and Food (BLE) is a modern service center and central implementation authority in the portfolio of the Federal Ministry of Food and Agriculture.(Margareta Büning-Fesel) | Artikel als PDF kaufen |
Service | ||
ab S. 33 | plant protein processing | Artikel als PDF kaufen |
Beilage | ||
ab S. 34 | Editorial(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 35 | Introducing the DILThe German Institute of Food Technologies is an independent, non-profit research institute working in the areas of product and process development.(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 36 | Kreislaufwirtschaft in der ErnährungsbrancheAm 19. Februar 2024 fand in Osnabrück eine Stakeholder-Konferenz zur Schließung von Kreisläufen in der Agrar- und Ernährungsindustrie statt.(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 37 | Opportunities for the cereal processing industryMilling and cereal processing companies are well-equipped to seize the opportunities presented by plant protein processing.(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 38 | Unleashing the green potentialIn consideration of a growing population and increasing environmental concerns, the demand for sustainable food choices has become more pressing than ever.(Dr. Volker Lammers) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 40 | Flat bread: traditional product from the mediterranean areaIt is a traditional food product of the Mediterranean area, prized for its taste and quality.(Antonella Pasqualone, Patricia Le-Bail) | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 44 | DIL Technology Day 2024On 11-12 June 2024, the DIL Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e. V. open its doors for the the DIL Technology Day.(Theresa Nienaber) | Artikel als PDF kaufen |
Service | ||
ab S. 45 | Editorial BoardFachbeirat | Artikel als PDF kaufen |
ab S. 46 | Application of Sampling and Detection Methods in Agricultural Plant BiotechnologyThe book 'Application of Sampling and Detection Methods in Agricultural Plant Biotechnology' describes detection methods for seed, plants and grain derived from biotechnology.(Ray Shillito, Guomin Shan) | Artikel als PDF kaufen |
Aktuelles | ||
ab S. 48 | Markt / Entwicklungen / TechnologienDr. Volker Lammers übernimmt Schriftleitung von Cereal Technology, Konstantin Golombek folgt Tobias Schuhmacher bei der AGF | Artikel als PDF kaufen |
Tagung | ||
ab S. 50 | Cereal & Grain Sciences Congress, Conference, Symposium, Expo Calendar(Hikmet Boyacioglu) | Artikel als PDF kaufen |
Service | ||
ab S. 51 | Impressum | Artikel als PDF kaufen |